Implant Dentar ™Bredent

Implanturile Dentare de la ®Bredent Medical fac parte dintr-o categorie superioară de implanturi dentare din titan sau zirconiu, fiind rezultatul studiilor și experienței de peste 40 de ani pe care compania o are în Germania. Tehnologiile inovative de fabricare a acestor tipuri de implanturi dentare precum și metodele și tehnicile de inserare asigură o rezistență superioară, o bună osteointergrare precum și o durabilitate crescută în timp. Sistemele de implanturi de la ®Bredent acoperă o gamă foarte largă de situații, de la miniimplanturi și implanturi dentare clasice și pana la sisteme de restaurare imediata, cum este sistemul ®Fast&Fixed care permite inserarea implanturilor precum și protezarea într-o singură zi!

Implantul ®Bredent SKY Classic

implant dentar smile bredent

Implanturile Dentare SKY Classic prezintă o structură și o suprafață special proiectate pentru a ușura inserarea acestora și a asigura o osteointegrare rapidă și sigură. Tratamentele aplicate suprafeței facilitează adeziunea optimă a țesuturilor moi și favorizează stabilitatea implanturilor. Sistemul de implantare este unul foarte modern, fiind orientat către reducerea pierderilor osoase și conservarea țesuturilor din jurul implantului. Materialul din care este realizat acest tip de implant dentar este un aliaj de titan prelucrat la rece, iar modul în care este proiectat și realizat elimină posibilitatea detașării sau fracturării șurubului. Fiind gândit ca un sistem modular, SKY Classic oferă o gamă foarte largă de opțiuni protetice utilizând în același timp un număr limitat de componente.

Implantul ®Bredent blueSKY

Implanturile Dentare blueSKY sunt o versiune extinsă a sistemului SKY, beneficiind de o pregătire suplimentară a suprafeței prin gravare acidă la temperaturi înalte având ca scop îmbunătățirea adeziunii țesuturilor. Deasemenea, sectțunea de colet a implantului prezintț șanțuri microscopice special concepute pentru a oferi suportul ideal pentru țesuturile moi. Materialul utilizat este deasemenea un aliaj de titan prelucrat la rece, iar forma conică se păstrează, fiabilitatea acesteia fiind dovedita în timp. Diferențele dintre cele doua tipuri de implanturi dentare SKY Classic și blueSKY nu există pentru a le departaja ci pentru ca specialiștii în implantologie să le poată folosi în funcție de necesitățile tratamentului, ambele tipuri având indicații diferite de utilizare.

implant dentar bredent blue sky smile implant

Sistemul ®Bredent Fast & Fixed

bredent sky fast and fixed smile implant

Sistemul Fast&Fixed reprezintă una dintre cele mai noi și mai de succes metode de protezare totală fixă. Sistemul permite medicului implantolog să efectueze în aceeași ședință extracțiile necesare pregătirii câmpului protetic precum și inserarea implanturilor, iar protezarea provizorie să se realizeze în următoarele câteva ore. Întrucât proteza provizorie este prelucrată în laboratorul de tehnică dentară, sunt necesare câteva ore până la finalizarea și montarea acesteia pe implanturile abia inserate. Practic, într-o singură zi pacientul primește o dantură nouă perfect funcțională și estetică.

Citește mai multe despre acest sistem în pagina dedicată Fast&Fixed

De ce să aleg implantul dentar ™Bredent?

De ce să aleg Clinica Smile Implant?

Preț Implant Dentar Bredent

Preț Coroană Dentară Zirconiu

eur 300
  • modelare 3D
  • durată lungă de viață
  • fără reacții alergice
  • integrare perfectă
clinica smile implant bucuresti