Ofertă specială – Proteză Dentară

Proteză Dentară Totală – venim în întâmpinarea celor care suferă de lipsa totală sau aproape totală a dinților, oferind un preț special pentru proteza totală acrilică.

Promoția se desfășoară la în cadrul clinicii Smile Implant, la sediul din București – Tineretului și este limitată în timp.

Dacă doriți să profitați de ofertă dar nu puteți ajunge la clinică până la expirarea promoției vă oferim posibilitatea de a rezerva această ofertă și de a vă programa oricând în termen de 60 de zile de la expirarea acesteia.

Oferta este valabilă atât pentru proteza dentară totală acrilică cât și pentru proteza dentară parțială acrilică.

proteza-dentara-totala

Proteză Dentară Totală Acrilică

lei 1000
  • Materiale acrilice de calitate rezistente în timp
  • Ușor de îndepărtat și igienizat după fiecare masă
  • Refacere rapidă a aspectului estetic și a funcționalității
  • Cea mai accesibilă variantă de protezare totală

Ce include prețul afișat?

 

Prețul afișat reprezintă prețul pentru o singură proteză dentară acrilică totală sau parțială, care se va monta pe una dintre arcadele afectate (sus sau jos). Costul consultației inițiale este de 50 lei, sumă care va fi scăzută din prețul total al tratamentului după ce veți continua lucrarea protetică la Clinica Smile Implant.

Prețul reprezintă strict contravaloarea protezei pentru o arcadă, ședințele de tratament pentru amprentare, adaptare și montare finală și nu includ alte tratamente premergătoare realizării și montării protezei, cum ar fi: extracții, intervenții chirurgicale ș.a. Promoția este valabilă pentru proteze dentare totale sau parțiale acrilice.

 OFERTĂ VALABILĂ

Dacă îți dorești o dantură nouă și rezistentă, care să îți permită să zâmbești, să mănânci normal și să vorbești corect, totul la un preț accesibil atunci alege o proteză dentară totală acrilică de la Clinica Smile Implant. Oferim servicii stomatologice de calitate pentru toată familia, la costuri transparente și cu materiale de calitate și aparatură modernă.

Dacă nu poți ajunge la clinică până la finalul ofertei, îți poți rezerva oferta acum și o poți utiliza oricând în interval de 2 luni de la data expirării acesteia. Rezervarea presupune achitarea contravalorii unei proteze.

Te poți programa: