Medici Specialiști

La Simleimplant vei fi întâmpinat de o echipă multidisciplinară de medici de excepție cu o vastă experiență în toate ramurile medicinei dentare

Grija față de pacienți

De 10 ani ne ghidam după o singură regulă: „Pacientul înainte de toate”. Oferim consultanță pre și post tratament pentru confortul tău total!

Transparență

Costurile și rezultatele unui tratament sunt importante, prin urmare suntem transparenți în ceea ce privește aceste aspecte încă de la prima ședință

Întrebări frecvente

Îți poți face o programare la clinica Smile Implant utilizând oricare din datele de contact:

Telefonic sau SMS la : 0722 174 067

Telefonic la : 031 405 35 59

E-mail la: contact@smileimplant.ro

Online, utilizând formularul de mai sus.

Da, te poți programa oricând la un control sau o consultație, respectând orele de funcționare ale clinicii. Dacă la data și ora dorite pentru programare nu există loc liber la nici un medic atunci vom face tot posibilul să găsim un loc apropiat de ora respectivă sau să găsim de comun acord o altă dată pentru programare.

Daca ai o durere care devine din ce în ce mai puțin suportabilă, atunci trebuie să te prezinți de urgență la medicul stomatolog pentru un control. Tratamentele de urgență se efectuează în clinica Smile Implant în timpul orelor de program (de Luni până Vineri între orele 10:00-20:00). Urgențele se tratează în aceeași zi, în limita disponibilității medicilor și este necesar să anunți telefonic vizita ta. Pentru tratarea urgențelor nu se percep tarife suplimentare față de tarifele de listă.

În cadrul consultației medicul stomatolog va efectua un control asupra danturii tale și îți va comunica și explica ce este de facut în situația în care se impune un tratament stomatologic precum și costul estimativ al acestuia. Pentru orice consultație, indiferent dacă este pentru stomatologie generală sau la unul din medicii specialiști (chirurgie, implantologie, estetică, ortodonție etc) se va achita tariful de listă pentru acest serviciu. Dacă, dupa controlul la medicul dentist și discutarea unui posibil plan de tratament, te decizi să rămâi în tratament la clinica noastră, atunci contravaloarea consultației achitate la prima programare se va deduce din costul final al tratamentului.

Poți veni cu cel mic la un control de specialitate începând cu apariția primilor dințișori de lapte. Acest lucru se întâmplă de obicei în jurul vârstei de 6 luni și este indicat să te prezinți pentru un examen stomatologic la un medic pedodont specializat în lucrul cu copiii.

Tratarea afecțiunilor stomatologice în timpul sarcinii este permisă în anumite condiții și doar pentru anumite tipuri de tratamente. Situațiile diferă de la caz la caz în funcție de trimestrul de sarcină și de tipul afecțiunii dentare. Dacă ai dureri sau simți un disconfort programează-te la un control la medicul stomatolog. Chiar dacă nu te doare încă, dar banuiești ca ai o problema dentară incipientă, este indicat să fi examinată de un medic pentru a preveni agravarea situației.