Implanturi Dentare MIS

Implant-Dentar-MIS

MIS Implants este o companie din Israel cu o experiență de peste 20 de ani în proiectarea și fabricarea de implanturi dentare, aflându-se în topul primilor 5 companii din acest domeniu. Politica celor de la MIS este „Calitate fără compromisuri la prețuri decente”. Produsele MIS sunt utilizate cu succes în 65 de țări având câteva milioane de beneficiari la nivel global. Implanturile dentare MIS sunt fabricate în Israel, pe liniile tehnologice proprii ale companiei, respectând în acest fel cele mai înalte standarde de producție. În iunie 2016 MIS Implants a fost achiziționată de către compania americană Dentsply Sirona, cea mai mare companie de produse destinate stomatologiei din lume, adăugând astfel brandului MIS un plus de încredere, siguranță și calitate

Implantul MIS M4

este un implant proiectat cu o formă combinată cilindrică și conică pentru a reduce presiunea exercitată asupra țesuturilor osoase care îl înconjoară și pentru a asigura o stabilitate ridicată atât primară cât și pe termen lung. Filetul este constituit din două tipuri de spire pentru a ușura inserția implantului cu un nivel de stres redus asupra țesutului osos. Prin acest mod, implantul dentar MIS M4 poate fi inserat în medie cu 1.6 mm pe ciclu de rotație, scurtând astfel durata procedurii de implantare.

Capătul apical al implantului este prevăzut cu trei canale spiralate autofiletante care colectează fragmentele de os în timpul procedurii, asigurând astfel o bună osteorintegrare ulterioară. Suprafața retentivă a implantului M4 este obținută prin două procedee: sablare și gravare acidă, combinație menită să asigure osteointegrarea și rezistența în timp a implantului. Materialul din care este realizat implantul este un aliaj superior de titan (Ti-6Al-4V) acoperit cu un strat fin de oxid de titan pur, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în medicina dentară.

implant-dentar-MIS-forma

Implantul MIS C1

este un implant care beneficiază de o legătură conică cu bontul protetic pe care va sta coroana sau lucrarea dentară, un sistem conceput în ideea minimizării mișcărilor dintre cele două piese și reducerea pierderilor osoase. Sistemul de legătură este prevăzut cu șase poziții în care bontul poate fi fixat, facilitând poziționarea optimă atât a acestuia cât și a implantului. Implantul MIS C1 este prevăzut în partea superioară cu o serie de microinele care favorizează și cresc semnificativ adeziunea dintre os și implant și reduc eventualele pierderi osoase. Deasemenea, filetul este realizat cu un sistem de spire duble care oferă stabilitate primară ridicată și favorizează o inserare rapidă la o rată de 1.5 mm pe ciclul de rotație.

Suprafața implanturilor MIS C1 este tratată atât mecanic prin sablare cât și chimic prin gravare acidă, realizându-se astfel un mediu propice adeziunii țesuturilor osoase. Gravarea acidă asigură crearea unor nanostructuri de ancorare a țesuturilor precum și o curățare temeinică a suprafeței implantului.

Aceste procedee de tratare a suprafeței creeaza o morfologie oseoconductivă cu rezultate de osteointegrare excelente. Bazat pe o geometrie unică, Sistemul de Stabilizare Duală combină beneficiile unei stabilități primare ridicate cu un proces accelerat de osteointegrare. Permițând o compresie moderată în două treimi ale implantului precum și facilitând o creștere osoasă accelerată în treimea apicală, sistemul scade considerabil pierderea stabilității în primele săptămâni după implantare. Cea de-a doua componentă a mecanismului de stabilitate duală o reprezintă sistemul de frezare, care creeaza anumite zone între spirele implantului care facilitează creșterea rapidă a țesuturilor osoase și asigurarea unei stabilități ridicate în timp.

Ca și implantul M4, implantul MIS C1 este realizat dintr-un aliaj de titan extrem de rezistent care combină un grad înalt de biocompatibilitate cu o rezistență ridicată. Un alt avantaj al acestei game de implanturi dentare este acela că fiecare implant este livrat împreună cu o freză specială de unică folosință pe care medicul o utilizează în timpul inserării implantului.

implant-dentar-MIS-C1-spire

Preț Implant Dentar MIS M4

euro 450
  • Accesibil financiar
  • 6 rate prin Garanti Bonus Card

Avantajele implanturilor dentare MIS

Sunt implanturi de calitate, cu rezistență în timp dovedită în ultimii 20 de ani

Sistemul de implantare permite o gamă variată de moduri de protezare ulterioare implantării

Au dovedit o bună biocompatibilitate și o osteointegrare foarte avansată

Rată de succes ridicată la pacienții care respectă planul de tratament

Costuri foarte accesibile ale tratamentului și rentabilitate pe termen lung

Sunt realizate din aliaje metalice nemagnetice și nu influențează CT sau RMN

Programează-te pentru un consult la medicul implantolog de specialitate. În cadrul consultației vei primi toate informațiile dorite și ți se va comunica costul total exact al tratamentului