Implanturi Dentare MIS

Implant-Dentar-MIS

MIS Implants este o companie din Israel cu o experien╚Ť─â de peste 20 de ani ├«n proiectarea ╚Öi fabricarea de implanturi dentare, afl├óndu-se ├«n topul primilor 5 companii din acest domeniu. Politica celor de la MIS este „Calitate f─âr─â compromisuri la pre╚Ťuri decente”. Produsele MIS sunt utilizate cu succes ├«n 65 de ╚Ť─âri av├ónd c├óteva milioane de beneficiari la nivel global. Implanturile dentare MIS sunt fabricate ├«n Israel, pe liniile tehnologice proprii ale companiei, respect├ónd ├«n acest fel cele mai ├«nalte standarde de produc╚Ťie. ├Än iunie 2016 MIS Implants a fost achizi╚Ťionat─â de c─âtre compania american─â Dentsply Sirona, cea mai mare companie de produse destinate stomatologiei din lume, ad─âug├ónd astfel brandului MIS un plus de ├«ncredere, siguran╚Ť─â ╚Öi calitate

Implantul MIS M4

este un implant proiectat cu o form─â combinat─â cilindric─â ╚Öi conic─â pentru a reduce presiunea exercitat─â asupra ╚Ťesuturilor osoase care ├«l ├«nconjoar─â ╚Öi pentru a asigura o stabilitate ridicat─â at├ót primar─â c├ót ╚Öi pe termen lung. Filetul este constituit din dou─â tipuri de spire pentru a u╚Öura inser╚Ťia implantului cu un nivel de stres redus asupra ╚Ťesutului osos. Prin acest mod, implantul dentar MIS M4 poate fi inserat ├«n medie cu 1.6 mm pe ciclu de rota╚Ťie, scurt├ónd astfel durata procedurii de implantare.

Cap─âtul apical al implantului este prev─âzut cu trei canale spiralate autofiletante care colecteaz─â fragmentele de os ├«n timpul procedurii, asigur├ónd astfel o bun─â osteorintegrare ulterioar─â. Suprafa╚Ťa retentiv─â a implantului M4 este ob╚Ťinut─â prin dou─â procedee: sablare ╚Öi gravare acid─â, combina╚Ťie menit─â s─â asigure osteointegrarea ╚Öi rezisten╚Ťa ├«n timp a implantului. Materialul din care este realizat implantul este un aliaj superior de titan (Ti-6Al-4V) acoperit cu un strat fin de oxid de titan pur, ceea ce ├«l face ideal pentru utilizarea ├«n medicina dentar─â.

implant-dentar-MIS-forma

Implantul MIS C1

este un implant care beneficiaz─â de o leg─âtur─â conic─â cu bontul protetic pe care va sta coroana sau lucrarea dentar─â, un sistem conceput ├«n ideea minimiz─ârii mi╚Öc─ârilor dintre cele dou─â piese ╚Öi reducerea pierderilor osoase. Sistemul de leg─âtur─â este prev─âzut cu ╚Öase pozi╚Ťii ├«n care bontul poate fi fixat, facilit├ónd pozi╚Ťionarea optim─â at├ót a acestuia c├ót ╚Öi a implantului. Implantul MIS C1 este prev─âzut ├«n partea superioar─â cu o serie de microinele care favorizeaz─â ╚Öi cresc semnificativ adeziunea dintre os ╚Öi implant ╚Öi reduc eventualele pierderi osoase. Deasemenea, filetul este realizat cu un sistem de spire duble care ofer─â stabilitate primar─â ridicat─â ╚Öi favorizeaz─â o inserare rapid─â la o rat─â de 1.5 mm pe ciclul de rota╚Ťie.

Suprafa╚Ťa implanturilor MIS C1 este tratat─â at├ót mecanic prin sablare c├ót ╚Öi chimic prin gravare acid─â, realiz├óndu-se astfel un mediu propice adeziunii ╚Ťesuturilor osoase. Gravarea acid─â asigur─â crearea unor nanostructuri de ancorare a ╚Ťesuturilor precum ╚Öi o cur─â╚Ťare temeinic─â a suprafe╚Ťei implantului.

Aceste procedee de tratare a suprafe╚Ťei creeaza o morfologie oseoconductiv─â cu rezultate de osteointegrare excelente. Bazat pe o geometrie unic─â, Sistemul de Stabilizare Dual─â combin─â beneficiile unei stabilit─â╚Ťi primare ridicate cu un proces accelerat de osteointegrare. Permi╚Ť├ónd o compresie moderat─â ├«n dou─â treimi ale implantului precum ╚Öi facilit├ónd o cre╚Ötere osoas─â accelerat─â ├«n treimea apical─â, sistemul scade considerabil pierderea stabilit─â╚Ťii ├«n primele s─âpt─âm├óni dup─â implantare. Cea de-a doua component─â a mecanismului de stabilitate dual─â o reprezint─â sistemul de frezare, care creeaza anumite zone ├«ntre spirele implantului care faciliteaz─â cre╚Öterea rapid─â a ╚Ťesuturilor osoase ╚Öi asigurarea unei stabilit─â╚Ťi ridicate ├«n timp.

Ca ╚Öi implantul M4, implantul MIS C1 este realizat dintr-un aliaj de titan extrem de rezistent care combin─â un grad ├«nalt de biocompatibilitate cu o rezisten╚Ť─â ridicat─â. Un alt avantaj al acestei game de implanturi dentare este acela c─â fiecare implant este livrat ├«mpreun─â cu o frez─â special─â de unic─â folosin╚Ť─â pe care medicul o utilizeaz─â ├«n timpul inser─ârii implantului.

implant-dentar-MIS-C1-spire

Pre╚Ť Implant Dentar MIS M4

euro 400
  • Accesibil financiar
  • 6 rate prin Card Avantaj
  • 6 rate prin Garanti Bonus Card

Avantajele implanturilor dentare MIS

Sunt implanturi de calitate, cu rezisten╚Ť─â ├«n timp dovedit─â ├«n ultimii 20 de ani

Sistemul de implantare permite o gam─â variat─â de moduri de protezare ulterioare implant─ârii

Au dovedit o bună biocompatibilitate și o osteointegrare foarte avansată

Rat─â de succes ridicat─â la pacien╚Ťii care respect─â planul de tratament

Costuri foarte accesibile ale tratamentului și rentabilitate pe termen lung

Sunt realizate din aliaje metalice nemagnetice ╚Öi nu influen╚Ťeaz─â CT sau RMN

Programeaz─â-te pentru un consult la medicul implantolog de specialitate. ├Än cadrul consulta╚Ťiei vei primi toate informa╚Ťiile dorite ╚Öi ╚Ťi se va comunica costul total exact al tratamentului