Fast & Fixed de la ™Bredent

Sistemul Fast and Fixed de la Bredent este soluția ideală pentru pacienții edentați total și care vor să renunțe la clasica proteză dentară mobilizabilă pe de o parte și nu își doresc să treacă prin proceduri chirugicale complexe și de durată pe de altă parte. Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed este perfect pentru refacerea în doar 24 de ore a danturii, a zâmbetului și mai ales, a funcționalității acesteia.

fast and fixed bredent smile implant

Dinți într-o zi, o oră, 8 ore, 24 de ore? Cât durează de fapt protezarea imediată?

În încercarea de a atrage mai mulți pacienți clinicile și cabinetele dentare se întrec în ultima perioadă în oferte îndrăznețe de genul “dinți în 8 ore” sau chiar “dinți într-o oră”. Adevărul este că se poate și într-o oră, se poate și într-o zi, intervalul depinzând de mai mulți factori.

Până la urmă cât durează mai exact montarea protezei provizorii pe sistemul fast & fixed? Întrucât lucrarea este una complexă, aceasta se realizează numai în laboratorul de tehnică dentară de către tehnicieni pregătiți în acest sens. Totul depinde de viteza de lucru a laboratorului dentar și de disponibilitatea pacientului de a aștepta finalizarea lucrării. După 2-4 ore petrecute pe scaunul stomatologic, marea majoritate a pacienților preferă să plece acasă și să revină a doua zi pentru montarea protezei provizorii (de aici și termenul de 24 ore)

Cui se adresează sistemul Fast and Fixed?

Avantajele sistemului Fast and Fixed

Cum decurge tratamentul cu Fast & Fixed?

  1. consultație amănunțită în cadrul careia se determină dacă aceasta metodă de tratament este cea mai potrivită
  2. efectuarea, după caz, a radiografiilor, computer tomograf și a analizelor de sânge
  3. operația propriu-zisă în care se realizează extracția resturilor radiculare și inserarea implanturilor
  4. proteza provizorie se realizează post operator în laboratorul de tehnică dentară, iar fixarea acesteia se poate face în aceeași zi sau cel mai târziu în ziua următoare operației, dar nu mai târziu de 24 ore
  5. după perioada de vindecare care poate dura între 4 și 6 luni se va fixa lucrarea protetică finală. În această perioadă pacientul va purta și utiliza proteza provizorie fără probleme

Cât costă Fast & Fixed - Dinți într-o zi?

Preț Fast&Fixed mandibulă

eur 4000

Preț Fast&Fixed maxilar

eur 5000